Holger Schultz

Salg og administration

Holger Schultz startede selvstændig i Cortex som facader i 1986 og fungerer i dag som direktør med primære arbejdsområder indenfor tilbudsgivning, rådgivning, administration, kontrakt forhandlinger og byggesagsstyring. Holger Schultz er økonomiuddannet men selvlært i byggebranchen med facaderensning som speciale. Holger fungerer endvidere som sælger og rådgiver i datterselskabet Cortex Membran.

Jesper Sørensen

Produktion og rekruttering

Jesper Sørensen startede i Cortex som facaderenser som 18-årig i 1990 og blev medejer I 2000. Jesper varetager i dag produktionsstyring og -planlægning, håndtering af anlæg og maskiner, oplæring af nye folk, prøve afrensninger og kvalitetskontrol samt daglig planlægning. Jesper Sørensen har beskæftiget sig med facadeafrensning i 25 år og ved hvad han roder med ned til mindste detalje.

Jan Hansen

Salg og markedsføring

Jan Hansen er, med sine 36 år i branchen, den mest erfarne facaderenser i kongeriget. Jan startede i Jysk rengøring, hvor han opbyggede en separat afdeling for facaderensning, fortsatte I Omø Værkstederne som han transformerede fra industrirensning til også at udføre facaderensning. Jan har de sidste par år fungeret som beregner i Cortex Facaderens, med tilbudsgivning og rådgivning som hovedsansvarsområder. Jan ved udover afrensning en masse om overfladebehandling og imprægnering.

Mikkel Schultz

Produktion og administration

Mikkel Schultz er uddannet bygningskonstruktør i 2017 og blev ansat som funktionær i 2019. Mikkels primære opgave er styring af produktionen og administrative opgaver. Mikkel har siden 2004 brugt sine ferier og sabbatår som facaderenser i Cortex Facaderens. Derudover har Mikkel arbejdet som byggeleder for Züblin og Øens Murerfirma. Det giver et solidt fundament i byggebranchen – både teoretisk og praktisk.

Henry Taylor

Formand

Henry Taylor startede som facaderenser i Cortex i 2000. Henry beskæftiger sig hovedsagligt med de finerer og meget skånsomme rensemetoder som vandspray og jos/silk afrensning. Henry påtog sig hurtigt formandsstatus og har i dag ansvaret for den daglige drift af skånsomme facaderensninger og fuge udfræsning. 

Carsten Parsow

Bogholder

Carsten startede i Cortex i sommeren 2020. Carsten har en fortid i bankverdenen samt stor erfaring med bogholderi. Carsten styrer løn såvel som debitor og kreditor bogholderi. 

Henning Clausen

Udlejning og vedligehold af materiel

Henning Clausen har haft ansvaret for Cortex maskinpark, indkøb og tekniske udvikling siden 2002. Henning har erhvervet en enorm erfaring i vand og trykluft gennem 35 år virke i indland og udland. Henning er endvidere medejer og daglig leder af firmaet All-Tech som reparerer og vedligeholder facaderensnings udstyr for Cortex Facaderens og afrensningsbranchen.

Kom med om bord

Hos os arbejder mennesker i forskellige aldre med forskellig oprindelse, forskellige opgaver og erfaringer. Vores arbejdsområde dækker det meste af Norden.

Gå till vår karriärsida