Løsninger Cortex Membran

Hos Cortex Membran har vi udviklet 3 forskellige membran løsninger, alt efter bygningens fundament. Klik blot på de nedenstående løsninger, alt efter hvad der passer til din/jeres bygning. Eller kontakt os for at høre mere om fugtopstigning i ejendomme.

Membran 01 – Tør kælder

Cortex Membran er en fugtspærre bestående af 1,5 mm rustfri stålplade og 7,5 mm vandtæt beton på hver side af stålpladen. Den rustfrie stålplade indlægges vandret lige over kældergulvs niveau og stopper derved den opstigende grundfugt (murværkets evne til at transportere vand lodret op i bygningen).

Membran 02 – Tør stueetage

Cortex Membran er en fugtspærre bestående af 1,5 mm rustfri stålplade og 7,5 mm vandtæt beton på hver side af stålpladen. Den rustfrie stålplade indlægges vandret under bjælkelaget og stopper derved den opstigende grundfugt (murværkets evne til at transportere vand lodret op i bygningen).

Membran 03 – Ejendom uden kælder

Cortex Membran er en fugtspærre bestående af 1,5 mm rustfri stålplade og 7,5 mm vandtæt beton på hver side af stålpladen. Den rustfrie stålplade indlægges vandret lige over terrændæk eller ind mod det støbte dæk og stopper derved den opstigende grundfugt (murværkets evne til at transportere vand lodret op i bygningen).

Læs mere: www.cortexfugtsprre.dk

Kom med om bord

Hos os arbejder mennesker i forskellige aldre med forskellig oprindelse, forskellige opgaver og erfaringer. Vores arbejdsområde dækker det meste af Norden.

Gå till vår karriärsida